Published On: mar, mai 9th, 2017

Patru persoane s-au ales cu dosare penale pentru ca au pescuit in perioada de prohibitie

Luni, 08 mai, in jurul orei 13.00, o patrula de jandarmerie din cadrul Detasamentului 3 Oprisenesti, a surprins patru barbati in timp ce pescuiau ilegal, in albia raului Buzau, in zona satului Maraloiu, judetul Braila.

Persoanele in cauza, cu varste cuprinse intre 40 si 46 de ani, domiciliate in satul Gradistea, pescuiau cu ajutorul unei setci in lungime de 43 metri, netinand cont ca se afla in perioada de prohibitie.

In momentul depistarii, asupra celor patru, jandarmii au gasit cantitatea de 11 kilograme peste din  specia sanger,  pe care au predat-o unei societati comerciale, spre a fi valorificata.

Pentru fapta lor, barbatilor le-au fost intocmite actele de sesizare sub aspectul savarsirii infractiunilor de: pescuit prin orice metode, in perioada de prohibitie; detinere fara documente legale a pestelui si detinerea sau folosirea la pescuit de catre persoane neautorizate a uneltelor de pescuit comercial.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>