Published On: mar, mai 16th, 2017

Pasionatii de jocuri video sunt asteptati la Braila Mall / Se vor organiza mai multe concursuri, iar castigatorii vor primi accesorii de gaming marca Asus

In perioada 25 Mai – 28 Mai 2017, la Carrefour Braila, se va desfasura o noua editie a evenimentului Join The Republic unde pasionatii de gaming se pot juca pe cele mai noi sisteme de gaming ASUS ROG.

Cei interesati se pot inscrie la turneele de ASUS ROG CS:GO si ASUS ROG Hearthstone, iar castigatorii vor primi accesorii pentru gaming marca Asus. Daca nu vrei sa participi la nici unul din cele doua turnee, dar vrei sa testezi sistemele de gaming o poti face pe 25 Mai si 26 Mai, intre orele 10:00 – 16:00.

Detalii suplimentare despre eveniment si despre cele doua turnee afli daca mergi pe pagina evenimentului de pe Facebook: Join The Republic Carrefour Braila 2017.

“Vino si tu sa participi la o noua editie Join The Republic, in Carrefour Braila, in perioada 25 Mai – 28 Mai 2017, sa-ti testezi capacitatea de gamer adevarat pe cele mai tari sisteme de gaming ASUS ROG!

Te invitam sa participi la turneele de gaming ASUS ROG CS:GO si ASUS ROG Hearthstone, pentru cele mai tari experiente de gaming si pentru a intra in posesia unor accesorii cool, utile oricarui gamer adevarat!

Iti punem la dispozitie si FreeToPlay pe 25 Mai si 26 Mai intre orele 10:00 – 16:00!”, se arata intr-un comunicat al organizatorilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>