Published On: mie, mai 3rd, 2017

Parcarile moderne, subiect de intepaturi fine intre Dragomir si Petrica Popa(PNL) / Dragomir: “E timpul sa trecem la fapte, ca avem o groaza de facut pentru municipiul Braila”

In cadrul ultimei sedinte CLM spiritele s-au incins cand a fost adus in discutie proiectul modernizarii parcarilor din municipiu. Petrica Popa(PNL) a facut o remarca acida, spunand ca termenul de “modernizare parcari” este prea “pompos” pentru ca in municipiu nu exista parcari moderne si nu ai ce moderniza, poate amenaja sau reabilita ar fi un termen mai potrivit. Acesta i-a sugerat edilului sef sa renunte la aceasta sintagma.

“Am si eu o intrebare: daca nu este cam pompos termenul asta de <<modernizare parcari>>. N-ar fi fost de ajuns <reabilitare>  sau <amenajare>? Noi consideram ca parcari moderne inseamna altceva”, a spus Petrica Popa.

Raspunsul primarului Dragomir nu s-a lasat asteptat. Acesta i-a spus consilierului ca aceste intepaturi nu au alt scop decat sa provoace discutii politice, pentru a da impresia ca se face opozitie. Dragomir a spus ca daca acesta are ceva de reprosat cu referire la situatia parcarilor din municipiu, sa vorbeasca cu noul presedinte PNL Braila, care s-a ocupat de acest domeniu in perioada in care a fost viceprimarul Brailei.

“Domnule Popa, eu inteleg ca ati avut alegeri si ca trebuie sa faceti atmosfera politica pe amenajare sau pe modernizare. Eu, de fapt, va propun in schimb sa revenim la lucrurile serioase, ca sa nu intram intr-un ping pong de pe vremea domnului presedinte al dvs, cu starea drumurilor si a parcarilor. Eu doar va rog, ca si consilieri locali, sa lasam deoparte zona aceasta de ping pong al vorbelor si sa trecem la fapte, ca avem o groaza de facut pentru municipiul Braila, inclusiv pe sectorul administrat de domnul actual viceprimar si in trecut, de domnul fost viceprimar”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>