Published On: mie, mai 24th, 2017

O tanara s-a ales cu dosar penal dupa ce a furat cardul unei batrane cu tot cu PIN

In ziua de 22 mai, la ora 10:30, politistii Postului de Politie Comunal Traian au fost sesizati, prin plangere, de catre o localnica despre faptul ca, in ziua de 18.05.2017, in jurul orei 12:00, persoane necunoscute au patruns in locuinta sa si i-au sustras suma de 1.200 de lei, un card bancar si documentul pe care era inscriptionat codul PIN aferent acestuia.

Dupa primirea sesizarii, politistii au demarat cercetarile si, in aceeasi zi, au depistat-o si condus-o la sediul politiei pe o tanara de 20 de ani, din comuna Traian, suspectata de comiterea faptei.

In fapt, aceasta, cunoscand ca victima este plecata de la domiciliu, ar fi  patruns in locuinta, pe usa lasata neasigurata, si din interior ar fi sustras bunurile mentionate, dupa care s-ar fi deplasat in municipiul Braila, de unde ar fi retras de la un ATM cu ajutorul cardului suma de 350 de lei.

Pe numele banuitei a fost intocmit dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>