Published On: mie, mai 3rd, 2017

O femeie a fost pacalita prin metoda “Accidentul” / Aceasta a lasat 3.400 de lei sub pietrele de la biserica

De 1 mai o batrana in varsta de 66 de ani, din comuna galateana Pechea, a cazut victima unor escroci care au pacalit-o folosindu-se de medota “Accidentul”. Femeia a primit un telefon de la o persoana care a pretins ca este fiul sau si i-a spus ca a fost implicat intr-un accident rutier.

“Femeia reclama faptul ca a fost contactata telefonic de un barbat, care s-a recomandat a fi fiul sau si care i-a cerut bani deoarece a fost implicat intr-un eveniment rutier. Urmand indicatiile, femeia a luat 3.400 lei si s-a deplasat in zona bisericii, unde a ascuns banii sub niste pietre, dupa care s-a intors acasa unde si-a gasit fiul nevatamat”, se arata intr-un comunciat al Inspectoratului Judetean de Politie.

Dupa ce si-a dat seama ca a fost inselata, batrana a sunat la politistii din comuna, iar la scurt timp acestia au identificat persoana care a ridicat banii din locul stabilit telefonic. Banii au fost ridicati de o tanara de 19 ani din Galati. Din fericire pentru femeie, prejudiciul a fost recuperat in totalitate si restituit reclamantei. Politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>