Published On: vin, mai 19th, 2017

O braileanca a furat un telefon mobil dintr-o masina parcata pe o strada din Chercea

La data de 04.04.2017, la nivelul Politiei Municipiului a fost inregistrata plangerea unui brailean, de 37 de ani, prin care a semnalat ca persoane necunoscute i-au sustras un telefon mobil, in valoare de 1.000 de lei, din autoturismul parcat pe strada Decebal, din municipiu. Initial, fapta a fost inregistrata in evidentele cu autori necunoscuti.

Politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale au efectuat cercetari si au identificat-o pe o braileanca, in varsta de 30 de ani, suspectata de comiterea furtului.

Din cercetari a reiesit ca aceasta, profitand de faptul ca reclamantul si-a lasat masina neasigurata, iar telefonul mobil, pe bancheta, la vedere, ar fi patruns in interior si l-ar fi sustras.

Pe numele femeii a fost intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii de furt, care a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Braila, cu propunere corespunzatoare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>