Published On: joi, mai 11th, 2017

Marian Dragomir: “Vom preda celor din Chiscani doar elementele de infrastructura din statiunea Lacu Sarat / Caminul de batrani si stadionul raman la noi”

Consilierii locali de la Chiscani au refuzat in doua randuri asocierea cu Primaria Braila si Consiliul Judetean Braila pentru dezvoltarea statiunii Lacu Sarat. Dupa mai multe discutii in jurul acestui subiect, in cadrul celei mai recente conferinte de presa, primarul Dragomir a dorit sa clarifice ce va ceda Primaria Braila catre cei din Chiscani dupa acest refuz. Edilul sef a subliniat faptul ca UAT Chiscani nu va primi cladiri, ci doar elemente de infrastructura in care se poate investi. Cand a spus elemente de infrastrutura, primarul s-a referit la alei, drumuri, retea de iluminat, canalizare. Caminul de batrani si stadionul vor ramane in visteria Primariei Braila, deoarece aceste doua imobile au fost cedate de fostul combinat in baza unei compensatii.

“Noi am constituit o comisie de inventariere a patrimoniului municipiului Braila si a celui pe care comuna Chiscani il detine acolo. Urmeaza ca in perioada viitoare sa ne intalnim la nivelul conducerii celor doua primarii, pentru a stabili ce anume se trasfera catre comuna Chiscani si ce ramane Primariei Municipiului Braila. Cu siguranta nu o sa le transferam caminul de batrani de la Lacu Sarat, dar le vom transfera alte bunuri care fac necesara functionarea statiunii si posibilitatea lor sa investeasca in statiunea Lacu Sarat. Nu le vom transfera cladiri, ci doar elemente de infrastructura, pentru ca ei sa poata sa investeasca pe acea zona… Adica alei, drumuri, retea de iluminat, corpuri de iluminat, canalizare, retea de apa.

Stadionul nu il vom transfera, acesta este al municipiului Braila, este preluat de la fostul combinat, la fel ca si caminul de batrani, in baza unei compensatii, ca urmare a faptului ca dansii nu si-au platit taxele si impozitele catre municipiul Braila. La stadion le-am propus celor din Chiscani o asociere, iar daca dansii vor fi de acord, atunci si noi suntem adeptii respectivei asocieri, dar de aceasta data primul pas sa-l faca dansii”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>