Published On: mar, mai 16th, 2017

Marian Dragomir: “Primaria Braila prin SUPAGL a inceput tratamente de delarvare si combatere a tantarilor si capuselor”

Primarul Marian Dragomir a anuntat printr-un mesaj pe o retea de socializare, ca Serviciul de Utilitate Publica, de Administrare si Gospodarire Locala in noapte de luni spre marti “lupta” impotriva tantarile si capusilor. In prima noapte a acestei campanii, lucratorii SUPAGL au intervenit pe pe Faleza Dunarii, Parcul Monument si pe bulevardele Independentei si Cuza, iar in aceasta noapte vor merge in Hipodrom si Obor, continuand in zilele urmatoare si in celelalte cartiere. Mai mult, acesta si-a incheiat mesajul spunand ca in paralele cu tratarea la sol, se fac si tratamente cu avionul.

“Primaria Braila prin SUPAGL a inceput tratamente de delarvare si combatere a tantarilor, capuselor si altor insecte cu risc pentru populatie. Dupa finalizarea actiunilor pe Faleza, Parcul Monument, Independentei si Cuza se continua in Hipodrom si Obor, poimaine noapte pe Calea Galati, Calarasi si apoi in toate cartierele.

In paralel, se fac si tratamente cu avionul”, a scris Dragomir.

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>