Published On: joi, mai 4th, 2017

Marian Dragomir: “Podul peste Dunare este o lucrare pe care brailenii o asteapta de foarte mult timp”

Joi, in cadrul unei conferinte de presa, Marian Dragomir a fost foarte acid cu liberalii care au spus ca podul peste Dunare nu va aduce un plus considerabil pentru municipiul nostru. Edilul sef a spus ca acest pod va aduce multe beneficii, atat pe termen scurt, cat si pe termen lung. Pe termen scurt, primarul a spus ca Braila va avea de castigat pentru ca toti cei implicati in constructia podului vor fi cazati in Braila, vor comanda mancare la firme de catering din Braila si poate chiar vor fi folosite firme locale la contructia acestuia. Cat despre beneficiile pe termen lung, edilul sef a punctat faptul ca in primul rand, podul va elibera traficul pe Calea Galati, iar in al doilea rand poate atrage investitori. Mai mult, edilul sef le-a transmis criticilor liberali ca ar fi cazul sa inchida sediul partidului atunci cand vor incepe lucrarile.

“Podul peste Dunare este o lucrare pe care brailenii o asteapta de foarte mult timp, care a fost dorita, in ultima perioada, de toata lumea, insa s-a ajuns ca politicienii sa se fereasca sa vorbeasca despre pod, avand in vedere discutiile interminabile, fara o finalizare, de peste 20 si ceva de ani. Faptul ca a fost publicat in SEAP anuntul privind proiectul pentru proiectarea si executia lucrarilor este un lucru foarte bun pentru municipiul Braila.Ne imaginam si forta de munca care va apare in perioada urmatoare si investitiile in zona. Atunci cand vor incepe lucrarile, avand in vedere declaratiile unora mai sceptici, politicienii care au criticat, ma refer la cei de la PNL, cred ca ar fi cazul sa inchida sediul partidului, pentru ca nu vor mai avea niciun fel de activitate politica. Eu ma asteptam, dimpotriva, ca dansii sa spuna ca este o lucrare benefica pentru municipiul si judetul Braila, ca este necesara si ca va aduce un plus de valoare si nicidecum sa critice acaesta lucrare. Nici eu nu vad ce mare lucru aduc dansii in politica braileana cu o astfel de abordare, cum ei nu vad ce mare lucru aduce podul”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>