Published On: lun, mai 29th, 2017

Marian Dragomir nu vrea limitatoare de viteza pe Calea Galati pentru ca strica masinile cetatenilor

Primarul Brailei, Marian Dragomir, a declarat astazi ca lucrarile de pe Calea Galati ar trebui finalizate la sfarsitul acestui an, insa va incerca sa urgenteze incheierea acestora. Mai mult proiectul care viza reabilitarea Caii Galati, prevedea si montarea de limitatoare de sens. Edilul sef a spus ca va scoate acest punct din proiecte, deoarece limitatoarele de viteza vor strica masinile toturor celor care vor circula in zona respectiva.

“Cei de la CUP Dunarea au astupat la un nivel acceptabil acele santuri care deranjau pe toate lumea, prin faptul ca piatra respectiva se tasa, acum au pus o mixtura asfaltica temporara. Mai sunt 3 bransamente de facut, pentru ca acolo avem locuinte care nu au avut racorduri, din pacate avem unii locatari care au venit mai tarziu, au vazut ca s-au finalizat o parte dintre lucrari si au venit abia saptamana trecuta, ca ei au casa facuta de curand, nu au apa, nu au canalizare, iau de la vecinul, sunt bransati in conducta vecinului… Situatia este penibila si trebuie sa o rezolvam. Acestea sunt intarzieri care apar… Urmeaza turnarea stratului de binder si apoi finalizarea(…)Din punctul meu de vedere, acestea trebuie scoase din proiect, pentru ca limitarea vitezei nu trebuie impusa prin luarea unor masuri restrictive prin care toti cetatenii de buna credinta sa-si strice masinile, ci masurile trebuiesc luate impreuna cu cei de la Politia Rutiera, pentru a fi depistati si amendati doar cei care incalca regulile de circulatie”, a spus Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>