Published On: vin, mai 5th, 2017

Marian Dragomir: “Nu facem parcari supraetajate intre blocuri, pentru ca vom avea plangeri de la cetateni ca se uita unii in apartamentul lor”

Una dintre problemele brailenilor, si anume parcarile sau mai bine zis lipsa lor, genereaza multe discutii. In ultima sedinta CLM, Petrica Popa(PNL) i-a reprosat primarului ca termenul “modernizarea parcarilor” este prea “pompos” si mai corect ar fi spus amenajare de parcari in municipiu. Raspunsul primarului nu s-a asteptat mult timp si l-a “intepat” finut pe acesta, spunand ca astazi se discuta despre acest subiect din cauza faptului ca noul presedinte PNL Braila, Alexandru Danaila, nu si-a facut treaba cand a ocupat functia de viceprimar. Joi, in cadrul unei conferinte de presa, Marian Dragomir a spus ca termenul “modernizare” este unul potrivit pentru ca lucurile “nu se refera la niste dungi trase pe trotuar", ci viitoarele parcari moderne vor fi zone sistematizate, cu spatiu verde si chiar cu canalizare. Mai mult, edilul sef a adaugat ca nu poate construi parcari supraetajate intre blocuri pentru ca vor fi cetateni care se vor plange ca cineva din parcare se uita in apartamentul sau.

“Daca domnul care este presedinte la PNL astazi si a fost viceprimar si a avut zona aceea, ca si parte de investitii in infrastructura, ar fi facut parcari moderne, noi astazi vorbeam despre un alt subiect. Ca urmare a faptului ca ele nu s-au realizat in perioada trecuta, le facem noi astazi.

O sa vedeti, o sa va invit cand vom inaugura prima parcare, lucrarile pe care le facem nu se refera la niste dungi trase pe trotuar, ci se refera la niste zone sistematizate intre blocuri, cu spatiu verde, cu gazon, cu pomi, cu canalizare in zona respectiva. Nu putem sa construim parcari supraetajate intre blocuri, ca dupa aceea avem alte plangeri de la cetateni, ca cineva se uita de la etajul I sau II al parcarii in apartamentul lor”,  spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>