Published On: mar, mai 2nd, 2017

Marian Dragomir: “Investim in transport pentru a nu mai avea cazuri cu microbuze carora le cad usile prin oras, cu soferi care fac intrecere si au impresia ca transporta cartofi in loc de pasageri”

In ultima sedinta CLM, consilierii au votat un proiect prin care elevii braileni vor beneficia de abonamente gratuite pentru transportul cu mijloacele de transport Braicar. Dupa acest proiect, primarul Marian Dragomir a scris in mediul online ca in anul 2017, Primaria a alocat pentru Braicar peste 1,8 milioane de euro. Acesti bani vor fi folositi pentru achizitionarea unui nou lot de 20 de autobuze, 16 de capacitate medie si 4 de capacitate mica. Edilul sef a spus ca se investeste masiv in transportul in comun, deoarece nu mai doreste microbuze carora le cad usile prin oras, cu soferi care fac intrecere si au impresia ca transporta cartofi in loc de pasageri. Mai mult, acesta a completat spunand ca in anii urmatori modernizarea transportului public va continua cu tramvaie noi si autobuze electrice achizitionate pe fonduri europene, cu statii noi cu afisaj electronic in statii.

“1.845.000 euro alocati în anul 2017 catre Braicar pentru 16 autobuze noi de medie capacitate si 4 autobuze noi de mica capacitate

ABONAMENTE GRATUITE pentru: Elevii de la liceu si scolile profesionale curs de zi cu domiciliul in Municipiul Braila care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant din Municipiul Braila, studentii cu domiciliul in Municipiul Braila care urmeaza cursurile de zi ale unei facultati acreditate cu sediul in Municipiul Braila, pensionari cu o pensie mai mica de 1.100 lei, veterani de razboi, persoane deportate politic, persoane cu dizabilitati si insotitori – conform documentelor primite de catre Braicar revolutionari.

ABONAMENTE SUBVENTIONATE cu 50% pentru: elevii scolilor gimnaziale cu domiciliul in Municipiul Braila care urmeaza cursurile unei institutii de invatamant din Municipiul Braila,pensionari cu o pensie mai mare de 1.100 lei

CLARIFICARI:

– Primaria Braila poate acorda facilitati persoanelor cu domiciliul sau resedinta in Municipiul Braila pentru activitati desfasurate doar pe teritoriul sau.

– Anul trecut am alocat fonduri pentru 12 autobuze de mica capacitate iar anul acesta pentru 16 autobuze de capacitate medie si 4 autobuze de capacitate mica pentru a elimina timpii de asteptare in statii.

– Anul trecut Braicar a instalat 7 automate noi pentru bilete. Anul acesta va instala 45 de noi automate pentru bilete iar pe cele vechi le va moderniza

– Societatile private de transport si Primaria Municipiului Braila au obligatia sa respecte contractele incheiate. In cazul nerespectarii prevederilor contractuale, exista clauze care vor fi activate.

– Investim in transport pentru a nu mai avea cazuri cu microbuze carora le cad usile prin oras, cu soferi care fac intrecere si au impresia ca transporta cartofi in loc de pasageri, care sa fumeze la volan, care sa uite sa dea bilet cand incaseaza banii, etc.

– Activitatea noastra si investitile realizate nu trebuie sa fie puse in umbra de comportamentul unui angajat al Braicar. Daca aveti asemenea informatii va rog sa dati exemple concrete cu traseul, numarul de inmatriculare al mijlocului de transport, data, ora si semnalmentele persoanei.

– Vom continua anii urmatori modernizarea transportului public cu tramvaie noi si autobuze electrice achizitionate pe fonduri europene, cu statii noi cu afisaj electronic in statii.”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>