Published On: lun, mai 8th, 2017

Marian Dragomir cauta spatii de picnic / Dragomir: “Noi avem in vedere niste locuri, dar trebuie sa vedem daca si brailenii vor sa mearga acolo”

Dupa fiascoul de 1 mai cand brailenii nu au avut spatii de picnic pentru gratare, primarul Marian Dragomir a declarat in ultima conferinta de presa ca are in vedere amenajarea mai multor locuri de picnic in municipiu. Totusi, edilul sef a precizat ca are nevoie de acceptul Directiei Silvice pentru acest lucru, deoarece este vorba despre padure. Mai mult, acesta a adaugat ca viitoarele spatii de picnic trebuie sa fie si pe placul brailenilor, deoarece nu ar avea rost amanajarea de astfel de spatii in locuri care nu vor fi vizitate de cetateni.

“Urmeaza sa facem o adresa catre Garda de Mediu sa vedem daca vor identifica astfel de suprafete de teren pe care sa putem face o zona pentru picnic. In momentul de fata singura zona in care brailenii pot merge pentru asa ceva este cea care are legatura cu tabara de la Lacu Sarat. Fara acceptul Directiei Silvice, pentru ca vorbim despre padure, si fara acordul Garzii de Mediu nu vom putea sa facem zona de picnic nicaieri. Noi avem in vedere niste locuri, dar trebuie sa vedem la un moment dat si daca brailenii vor sa mearga acolo. Pentru ca pe teritoriul Municipiului Braila mai avem zona cu padure doar spre Galati”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>