Published On: mie, mai 17th, 2017

“Lupta” incinsa pentre sefia Biroului de Investigatii Criminale (BIC) – Politia Municipiului Braila

La finele acestei saptamani va avea loc va alea loc concursul pentru ocuparea functie de sef Biroului de Investigatii Criminale (BIC) – Politia Municipiului Braila. Recent, reprezentantii  Inspectoratului de Politie Judetean Braila au publicat pe site-ul lor lista canditilor care s-au inscris la concurs. Mai mult, in aceeasi postare se regaseste si rezultatul verificarii indeplinirii conditiilor de participare. Astfel, toti cei patru politisti care si-au exprimat dorinta sa preia fraiele Biroului de Investigatii Criminale. Cei patru inscrisi sunt: cms. sef Calin Petrica, cms. sef Gavriluta Ionel, cms. Dodan Tudorel si inspector principal de politie Tanasa Ionut Cristian.

Concursul/examenul va avea loc la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Braila, din str. Mihail Sebastian, nr. 10-12, in data de 19.05.2017, ora urmand a fi stabilita ulterior si comunicata candidatilor in timp util si va consta in sustinerea unei probe unice de selectie, respectiv interviu structurat pe subiecte profesionale.

Aprecierea rezultatului final al interviului pe subiecte profesionale se face cu note de la 1 la 10. Este declarat „admis” candidatul care are nota cea mai mare si este notat cu cel putin 7.00.

In situatia in care mai multi candidati au aceeasi nota este declarat „admis” la concurs candidatul care are cea mai mare vechime in specialitatea postului scos la concurs.

Daca mai multi candidati au aceeasi vechime in specialitatea postului scos la concurs, este declarat „admis” candidatul care are cea mai mare vechime in studiile necesare postului scos la concurs.

Eventualele contestatii cu privire la rezultatul de la proba interviu se depun in termen de 24 de ore de la afisare, la secretariatul Serviciului Resurse Umane din Inspectoratul de Politie Judetean Braila si sunt comunicate candidatilor in termen de 2 zile lucratoare de la expirarea termenului de depunere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>