Published On: mie, mai 10th, 2017

Liviu Dragnea: “Primele rosii subventionate prin programul „Tomate romanesti” au ajuns in piata. O alta promisiune din campania a devenit realitate”

Andrei Iantoc, primul producator agricol care a depus dosarul pentru primirea sprijinului de 3.000 de euro pentru tomate cultivate in spatii protejate, a livrat deja 30 tone de rosii catre marii retaileri Auchan, Carrefour si Cora din Constanta, dar si in randul micilor comercianti. Intr-un interviu oferit celor de la Ziarul Financiar, antreprenorul a spus ca are o productie anuala de aproximativ 300 de tone cultivate pe o suprafata de 8.600 de metri patrati, iar ciuda acestei cantitati considerabile, nu face fata cererii mari venite din piata.

“Productia de 30 tone este aferenta lunii aprilie, din care 90% am vandut-o retailerilor din Constanta si catre 2-3 magazine mici. Banii primiti sunt bineveniti insa eu oricum facem productia. Pentru mine 3.000 de euro inseamna salariile oamenilor pe o luna sau incalzirea serei timp de o saptamana. Incalzirea ma costa 50.000 de euro pe toata iarna“, a declarat pentru ZF Andrei Iantoc, proprietarul explatatiei agricole Serra Ivas.

Dupa acest interviu, presedinte PSD, Liviu Dragnea, s-a aratat foarte incantat de acest proiect implementat de social democrati. Acesta, intr-un mesaj pe o reatea de socializare a subliniat faptul ca inca o promisiune din campania a devenit realitate.

“Primele rosii subventionate prin programul „Tomate romanesti” au ajuns in piata. Astfel, o alta masura promisa in campania electorala a devenit realitate.

Fermierii nostri pot acum sa aduca in farfuriile romanilor rosii sanatoase, din pamant romanesc”, a scris Liviu Dragnea.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>