Published On: mie, mai 31st, 2017

In minivacanta de Rusalii politistii braileni vor fi la datorie

180 de politisti braileni vor mentine ordinea si linistea publica in minivacanta de 1 Iunie si Rusalii 2017.

In judetul Braila, in perioada 1-5 iunie, zilnic, se vor afla la datorie, in medie, 180 de politisti de la ordine publica, politie rutiera si de alte structuri, care vor actiona cu peste 60 de autospeciale, pentru prevenirea faptelor antisociale, apararea patrimoniului public si privat, cresterea sigurantei rutiere si a transporturilor feroviare.

Politistii vor actiona atât pentru indeplinirea responsabilitatilor obisnuite, necesare mentinerii unui climat de ordine si siguranta, cât si in cadrul dispozitivelor suplimentare instituite in zona manifestarilor publice si a lacasurilor de cult.

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere si asigurarea fluentei traficului, politistii rutieri vor actiona pe tronsoanele de drumuri nationale si europene, utilizand aparatele radar din dotare.

Politistii de la transporturi vor asigura patrularea pe trenurile de calatori, precum si in statiile si triajele de cale ferata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>