Published On: joi, mai 11th, 2017

Hyperion, trenul privat dotat cu wifi si aer conditionat care te duce la mare in timp record

Trenul operat de compania privata parcurge distanta pana la mare in doua ore si 15 minute, iar un bilet costa 40 de lei, potrivit Mangalia News. Trenul pleaca din Capitala la ora 9:55 si ajunge dupa doua ore la Constanta; o alta ruta operata de aceeasi companie este Ploiesti-Brasov, cu opriri in Campina, Sinaia, Busteni, Azuga si Predeal. Un bilet pe aceasta ruta costa 13 lei.

Trenul administrat de operatorul privat Softrans pleaca din Craiova la ora 6:45, apoi din Bucuresti-Nord la ora 10:15 si soseste la Constanta la ora 12:29. Pretul biletului este de 70 de lei/calatorie pe ruta Craiova-Constanta si de 40 de lei pe Bucuresti-Constanta, sensibil mai mic decat la operatorul de stat CFR Calatori (94 de lei pe Craiova-Constanta, respectiv 62 de lei pe Bucuresti-Constanta).

Preturile practicate de companie sunt la acelasi nivel cu cele ale transportatorii auto, doar ca in cazul in care aleg trenul, se vor bucura de mai multe avantaje, printre care wifi-ul.

“Garnitura aceasta a trenului Hyperion catre litoral este cea care a circulat, in perioada anterioara, pe ruta catre munte (Craiova-Bucuresti-Brasov), iar de la 1 septembrie va porni si cealalta garnitura catre munte. Ca noutate, in acest an trenul catre litoral nu se va mai opri la sfarsitul sezonului estival, ci va circula permanent pe ruta Craiova-Bucuresti-Constanta, pentru ca si in sezonul rece avem suficienta cerere”, a declarat Nicolae Mihai, directorul general al companiei Softrans, operatorul trenului Hyperion, pentru adevarul.ro.

Mai multe detalii gasiti aici.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>