Published On: mar, mai 2nd, 2017

HC Dunarea Braila lupta pentru castigarea Cupei Romaniei / Dunarea Braila – Magura Cisnadie, in optimele Cupei Romaniei

Dupa ce a castigat titlul de vicecampioana, HC Dunarea Braila lupta si pentru castigarea Cupei Romaniei. Dunarea Braila va juca in compania formatiei Magura Cisnadie, impotriva careia a inregistrat o remiza la ultima intalnire, scor 27-27. Meciul din Cupa Romaniei se va disputa la Braila, iar conducerea clubului brailean asteapta cati mai multi suporteri la meci. Meciul va avea loc, joi 4 mai, de la ora 17:00.

“Handbal Club Dunarea Braila impreuna cu Federatia Romana de Handbal si cu sprijinul Consiliului Judetean Braila si al Primariei Braila organizeaza JOI, 4 MAI cu incepere de la ora 17:00 partida dintre HC Dunarea Braila si CS Magura Cisnadie, din cadrul Cupei Romaniei.

Meciul va avea loc in Sala Polivalenta „Danubius”, iar accesul in sala se va putea face incepand cu ora 15:30.

Biletele se pun in vanzare in ziua meciului la Sala Polivalenta “Danubius”,pretul unui bilet fiind de 10 lei.

Va asteptam in numar cat mai mare la sala pentru a sustine echipa si pentru a ne bucura impreuna de un nou succes.

Indemnam suporterii sa-si sustina favoritii, respectand cadrul legal, sa nu se lase antrenati in dispute cu caracter xenofob, rasist si obscen, ceea ce ar duce la deturnarea de la caracterul sportiv al competitiei si implicit, suportarea consecintelor prevazute de legislatia in vigoare.”, se arata intr-un comunicat de presa al clubului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>