Published On: vin, mai 5th, 2017

HC Dunarea Braila a trecut la pas de Magura Cisnadie in optimile de finala ale Cupei Romaniei

HC Dunarea Braila a trecut la pas pe propriul teren de Magura Cisnadie in optimile de finala ale Cupei Romaniei la handbal feminin, scor 31-26. Dupa ce la inceputul saptamanii, in ultima etapa a Ligii Nationale, Braila a terminat la egalitate pe terenul celor de la Magura Cisnadie, ieri, in optimele Cupei, eleve lui Buceschi nu le-au dat nicio sansa. Brailencele au condus pe tot parcursul meciului si au avut avans chiar si 8 goluri in mai multe randuri.

Primul gol al meciului a fost marcat de Gabriella Szucs, iar Aneta Udistioiu a majorat rapid diferenta pentru gazde. Cele doua echipe au fost pentru ultima data la egalitate in minutul 5, cand Oana Apetrei a marcat pentru Magura Cisnadie. In minutul 7, Udristioiu a readus Braila in avantaj, scor 3-2. Din acest moment, jocul a curs intr-o singura directia. Braila si-a majorat constant diferenta, iar in minutul 26, tabela de marcaj arata un 14-7 pentru gazde. Pe fondul relaxarii brailencelor, jucatoarele de la Cisnadie au reusit de reduca diferenta pana la finalul primelor 30 de minute la 5 goluri, scor 15-10.

De la cabine, jucatoarele de la Dunarea au iesit mult mai montate si si-a majorat rapid avansul la 8 goluri, scor 21-13. Braila a avut ultima data 8 goluri avans in minutul 53, cand conducea cu 30-22. In ultimele minute, Costica Buceschi a folosit mai multe jucatoare care nu am prins multe minute in Liga Nationala, iar acest lucru le-a permis oaspetelor sa se apropie la 5 goluri. Ultimul fluier al centralului a consemnat o victorie la pas a brailencelor, scor 31-26.

HC Dunarea: Bianca Tiron -8 goluri, Gabriella Szucs -4, Gabriela Perianu -4, Madalina Zamfirescu -4, Eliza Buceschi -2, Alexandra Orsivschi -2, Aneta Udristioiu -2, Diana Axinte -1, Timea Tatar -1, Alina Czeczi -1.

Magura Cisnadie: Oana Apetrei -8 goluri, Ada Moldovan -6, Ionela Goran -4, Nicoleta Tudor -2, Paula Hoha -2, Mihaela Stanciulescu -1, Andreea Marginean -1, Adriana Chelaru -1, Joana Sazdovska -1.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>