Published On: vin, mai 12th, 2017

HC Dunarea Braila a parasit Cupa Romaniei dupa o noua infrangere la scor pe terenul Craiovei

HC Dunarea Braila a suferit o noua infrangere usturatoare in fata Craiovei. In sferturile de finala ale Cupei Romaniei, Braila a pierdut cu scorul 28-18(14-9). Cu aceasta victorie, SCM Craiova ramane neinvinsa in fata Brailei in acest sezonul competitional, dupa ce in meciurile din campionat au obtinut o remiza la Braila si o alta victorie zdrobitoare in Oltenie.

Meciul a inceput echilibrat, primul gol fiind marcat de gazde, in minutul 2 printr-un gol reusit de Zamfir de la 7m. Egalarea a venit la 4 minute diferenta, cand brailencele au egalat la 1-1, tot printr-o aruncare de la 7m. Aceasta a fost ultima data cand cele doua formatii au fost la egalitate. In minutul 10, gazdele se distantase deja la 3 goluri, scor 4-1. La mijlocul primei reprize, dupa un time-out cerut de Costica Buceschi a urmat o perioada de seceta. Dunarea Braila nu a mai marcat pentru 6 minute si a permis gazdelor sa se distanzele la 8 goluri, scor 12-4. Pana la pauza brailencele au reusit reduca handicapul la 5 goluri, scor 14-9.

In partea a doua, jocul s-a reluat intr-un ritm mult mai alert fata de debutul jocului, marcandu-se la fiecare atac, diferenta dintre cele doua formatii mentinandu-se constant la 5-6 goluri. Cu 12 minute inaintea finalului, Braila a lasat senzatia sa poate reintra in meci, reusind sa se apropie la doar 3 goluri, scor 21-18. Antrenorul echipei gazde a simtit momentul greu al echipei si a cerut timp de odihna. Aceasta intrerupere a jocului a fost foarte inspirata pentru oltence. Dupa reluarea jocului, entuzismul oapetelor s-a prabusit complet, reusind contraperformanta sa nu mai inscrie vreun gol pana la finalul celor 60 de minute. De cealalta parte, Craiova a marcat de 7 ori, obtinand o noua victorie clara in fata vicecampioanei cu scorul de 28-18.

HC Dunarea Braila: Alina Czeczi – 5 goluri, Madalina Zamfirescu -4 (3 de la 7 m), Diana Axinte -3 (1 de la 7 m), Eliza Buceschi -1 (1 de la 7 m), Aneta Udristioiu -2, Gabriela Perianu -1, Timea Tatar -1 si Bianca Tiron -1.

SCM Craiova: Nikolic Zeljka – 9 goluri, Cristina Zamfir -8, Valentina Ardean Elisei -7, Elena Babeanu -2, Ana Apipie -1 si Trifunovic Jelena -1.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>