Published On: joi, mai 18th, 2017

HC Dunarea Braila a mai pierdut o jucatoare importanta / Aneta Udristoiu a semnat cu campiona, CSM Bucuresti

HC Dunarea Braila a pierdut inca o jucatoare importanta, care a ajutat mult echipa pentru a obtine titlul de vicecampioana. CSM Bucuresti a anuntat oficial in cursul acestei saptamani al 5-lea transfer pentru sezonul urmator, cel al extremei dreapta Aneta Udristoiu, care in ultimii 2 ani a activat la Braila. Pe lista de achizitii se mai regasesc Cristina Neagu, Amanda Kurtovic, Marit Malm Frafjord si Nathalie Hagman. 

“Ma bucur enorm de mult ca anul viitor o sa fac parte din echipa CSM Bucuresti. Este un pas important in cariera mea , personal imi doresc ca anul viitor sa avem performante cat mai bune si cât mai frumoase. Sunt foarte fericita ca ma voi alatura unor jucatoare de mare valoare de la care sunt convinsa ca o sa am ce invata . Astept cu nerabdare sezonul viitor si sunt convinsa ca impreuna o sa formam o echipa de vis”, a spus Aneta Udristoiu

Aneta Udristoiu, 27 ani, a devenit o componenta de baza a echipei nationale in ultimul an, asigurand flancul drept alaturi de Laura Chiper. Handbalista mai avea un an de contract cu Dunarea Braila, astfel ca echipa campioana a fost nevoita sa plateasca o grila de transfer. Extrema dreapta a semnat un contract pe 2 ani cu CSM Bucuresti, iar in toamna va juca pentru al doilea sezon in cariera in Liga Campionilor, dupa ce si-a facut debutul in urma cu 3 ani la HCM Baia Mare.

In alta ordine de idei, Dunarea Braila si-a anuntat in cursul acestei zile noul antrenor principal. Dupa ce formatia braileana a pierdut mai multe jucatoare importante la finalul acestui sezon, probabil in perioada urmatoare vom vedea si primele nume noi, dupa ce noul antrenor isi va stabili strategia cu cei din conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>