Published On: joi, mai 18th, 2017

Hai la Seara de Tango / Atelieru’ de Tango – Milonga sub patronajul Filarmonicii “Lyra George Cavadia”

seara_de_tango_infobrailaAtelieru' de Tango – Milonga sub patronajul Filarmonicii "Lyra George Cavadia" va invita la SEARA de TANGO ARGENTINIAN cu SPECTACOL al DANSATORILOR

Eveniment organizat cu sprijinul Consiliului Judetean in cadrul Tango Weekend Seminar Danubio. Invitatii Speciali la TWES DANUBIO sunt toti Prietenii scolii Atelieru' de Tango – Milonga care ii va primi cu drag, la sarbatoarea de Mai a tangoului la Braila.

Din partea gazdelor, fondatorul scolii Atelieru' de Tango – Milonga la Braila, instructorul de tango Sorin Ionescu din Bucuresti, format la scoala Fabrica de Tango a Luciei Marzan, cu profesori din Bucuresti si internationali, dintre care "El Flaco" Dany din Buenos Aires, va oferi gratuit o lectie introductiva de tango argentinian si va face demonstratii de dans cu publicul, impreuna cu ceilalti membri ai scolii de la Braila.

Tango Weekend Seminar-ul este un eveniment care iti poate schimba pozitiv viata, un punct de cotitura in echilibrul emotiilor de zi cu zi si ocazia unei experiente memorabile care se va impregna in corpul tau, in inima si in amintirile tale, prin lucrurile pe care le vei invata de la Sorin si de la ceilalti si prin emotiile spectacolului dansatorilor si ale muzicii milongilor.

Sambata:

– 18:00 – Inregistrarea participantilor

– 18:30 – 19,30 Lectie deschisa de tango argentinian

– 19:30 – Demonstratii interactive cu publicul, Seara de tango argentinian, dans si muzica – "Milonga Danubio"

Intrarea Libera pentru public.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>