Published On: mar, mai 16th, 2017

Greva angajatilor ANAF continua / Presedintele ANAF: “Voi face tot ce sta in puterea mea sa gasesc solutii pentru nemultumirile angajatilor”

Sute de salariatii din finante continua, astazi, protestele in tara. In Bucuresti nu se protesteaza astazi, a declarat, pentru Mediafax, presedintele Sed Lex, Vasile Marica.

Protestul spontan al angajatilor din finante ar putea curpinde si alte institutii. Liderii de sindicat spun ca si angajatii de la Garda de Mediu, Inspectia Muncii sau Protectia Consumatorului sunt nemultumiti de modul in care arata viitoarea lege a salarizarii si ar putea opri si ei lucrul.

Precizari ale presedintelui ANAF cu privire la miscarile de protest ale unor angajati ai institutiei, declansate astazi

Dupa aceste greva, presedintele ANAF, Bogdan Nicolae Stan a spus ca a avut deja discutii cu liderii de sindicat pentru a ajunge la un numitor comun, astfel incat grava sa se incheie. Acesta sustine ca va face tot de sta in puterea sa pentru a rezolva nemultumirile angajatilor.

"Nemultumirile sindicatelor sunt legate de legea salarizarii. Am avut deja discutii cu liderii de sindicat. Le-am ascultat revendicarile. Am depus la Guvern propunerile de modificare a legii, in sensul eliminarii discrepantelor si al mentinerii sporului de 15%. In mod onest si deschis suntem in dialog permanent cu acestia. Le solicit si pe aceasta cale sa isi reia lucrul si ii asigur ca in calitatea mea de presedinte voi face demersurile necesare pentru ca nemultumirile lor sa fie auzite si sa gasim solutii in vederea bunei functionari a activitatii institutiei", a declarat Bogdan Nicolae Stan, presedintele ANAF.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>