Published On: lun, mai 22nd, 2017

GALERIE FOTO: Tiristii care au intrat pe drumuri interzise, arsi la buzunare de politisti

Politistii locali din cadrul Serviciului Circulatie Rutiera au actiona in data de 18 mai, pe linia depistarii si sanctionarii contraventionale a conducatorilor de autovehicule care nu au respectat normele referitoare la masele totale maxime autorizate si admise pe anumite sectoare de drum public din municipiu, fiind sanctionati un numar de 15 conducatori auto cu amenzi in valoare totala de 3.770 de lei si 30 de puncte penalziare pentru perminul de conducere.

“Dintre conducatorii auto care au ingnorat semnificatia indicatoarelor rutiere care intezic accesul autovehiculelor de tonaj greu amplasate la intrarile strazilor Deltei, Cazasului, Comuna din Paris, Calea Calarasilor, Bd. Dorobantilor si Sos. Buzaului exemplificam:

-T.N.-D. in varsta de 38 de ani, din Com. Dumbrava nr 192, jud. Prahova – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare – in calitate de conducator auto a condus ansamblul de auvehicule format din autoutilitara marca Scania cu nr. de inmatriculare DB-51-CMT si semiremorca marca Schmitz cu nr. de inmatriculare DB-52-CMT pe Calea Calarasilor dinspre  strada Celulozei catre Bd. Dorobantilor.

-C.I. in varsta de 45 de ani, din Mun. Braila, str. Alexandru Vlahuta nr 119 – cu amenda in valoare de 290 lei si 2 puncte penalizare in calitate de conducator auto a condus autoutilitara marca Scania cu nr. de inmatriculare BR-69-SDD pe Sos. Buzaului dinspre str. Chisinau catre Soseaua de Centura, etc”, se arata intr-un comunicat al Politiei Locale Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>