Published On: lun, mai 22nd, 2017

GALERIE FOTO: Razboi intre politisti si politistii locali: “Este o BATAIE DE JOC la adresa institutiei!”

Politistii au inceput sa faca plangeri penale si sesizari catre ministrul de Interne impotriva angajatilor primariilor care au infiintate Directii de Politie Locala. Motivul? Politistii locali folosesc autovehicule care induc in eroare cetatenii si care se confunda cu autospecialele Politiei Romane.

In mediul online, pe pagina de Facebook  “Politistii au umor”, administratorii au postat o sesizare/plangere tip pentru toti cei care vor sa se indrepte impotriva Politiei Locale.

“Asa cum v-am promis, eu sunt om de cuvant, nu sunt un las si nici nu mi-e frica de locali. Satul de lipsa de reactie a oficialilor institutiei fata de plagierea insemnelor, de batjocura la adresa institutiei si de denigrarea publica a angajatilor primariilor, azi am decis sa iau eu <<taurul de coarne>>. Precizez ca oricine crede de cuviinta, poate folosi drept model aceasta plangere.

In fapt, in ultimii ani, atat la nivelul primariilor din toate cele 41 de judete, cat si la primariile de sector si cea generala a Mun. Bucuresti, personalul politiei locale a comis mai multe infractiunni de inselaciune si uzurpare de calitati oficiale, in mod continuat si in concurs real, beneficiand de circumstante agravante, astfel:

1. Angajatii politiilor locale de la nivelul primariilor din tara, precum si din Mun. Bucuresti, au utilizat si utilizeaza autovehicule avand aplicate pe toate laturile acestora sau numai pe unele, inscriptia ilegala "POLITIA RUTIERA", ”POLITIA LOCALA RUTIERA” sau ”POLITIA”, caracterele fiind formate din alte culori decat cele negru pe fond alb, sau/si sunt scrise cu fonturi de marimi diferite, respectiv ”POLITIA” cu caractere mari si ”locala” sau ”locala sector …..” cu caractere mici, de natura a induce oamenii in eroare si a se confunda cu autospecialele Politiei Romane”, este unul dintre motivele pentru care oamenii cer modificari la regulamentul de functionare a Politiei Locale.

2. Angajatii politiilor locale de la nivelul primariilor din tara, precum si din Mun. Bucuresti se recomanda in trafic conducatorilor auto ca fiind <<politisti rutieri, de la Brigada Rutiera>> sau pur si simplu POLITISTI <<de la Politia Capitalei>>, inseland conducatorii auto pe timpul exercitarii atributiilor de serviciu si inducand ideea ca ar fi politisti din cadrul Politiei Romane si nu politisti locali din cadrul primariilor”, sunt doar doua motive pentru care oamenii legii cer modificarea regulamentului de functionare a Politiei Locale.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>