Published On: joi, mai 18th, 2017

GALERIE FOTO: Politistii braileni au pus biciul pe taximetristi

Astazi, politistii rutieri actioneaza, la nivelul intregii tari, pentru prevenirea si combaterea ilegalitatilor din domeniul transportului de persoane in regim de taxi.

In cursul acestei zile, politistii braileni din cadrul Biroului si Serviciului Rutier, impreuna cu lucratori din cadrul Serviciul Judetean de Metrologie Legala Braila si Registrului Auto Roman, au actionat in municipiu, pentru prevenirea si combaterea nerespectarii normelor legale din domeniul transportului de persoane in regim de taxi.

Pe timpul activitatilor desfasurate, politistii au verificat mai multe autoturisme folosite pentru transportul persoanelor in regim de taxi, conducatorii auto fiind testati cu aparatul etilotest. Totodata, politistii au aplicat peste 70 de sanctiuni contraventionale, in valoare totala de aproximativ 17.000 de lei, pentru incalcarea normelor O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice. Ca masura complementara, politistii au retras 6 certificate de inmatriculare auto.

Astfel, in jurul orei 10:00, fost depistat in trafic un brailean, in varsta de 56 de ani, in timp ce conducea un taxi, pe Bulevardul Dorobantilor, a carui culoare nu corespundea cu datele trecute in certificatul de inmatriculare.Soferul a fost sanctionat contraventional cu amenda, conform O.U.G. 195/2002, si i-a fost retras certificatul de inmatriculare.

De asemenea, tot pe Bulevardul Dorobantilor, a mai fost depistat si un tanar, in varsta de 20 de ani, din municipiu, in timp ce conducea un autoturism, in regim de taxi, ce prezenta defectiuni la sistemul de iluminat si anvelope uzate peste limita admisa. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu amenda si i-a fost retras certificatul de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>