Published On: joi, mai 4th, 2017

GALERIE FOTO: Marian Dragomir: “E trist ca apar distrugeri in Parcul Monument, facute de oameni care isi bat joc de banii publici, ai tuturor”

Din pacate distrugerea bunurilor publice a devenit o obisnuinta pentru unii braileni. Acestia se alatura, celorlalti nesimtiti care arunca gunoiul pe unde le vine. Recent una dintre toaletele publice din Parcul Monument a ramas fara o usa, iar Primaria Braila este obligata sa cheltuie alti bani pentru inlocuirea usii. Joi, intr-o conferinta de presa, primarul Dragomir a spus ca astfel de persoane, care distrug bunurile publice, pur si simplu isi bat joc de banii tuturor cetatenilor. Mai mult, edilul sef a spus ca in viitorul apropiat se vor monta mai multe camere de filmat in Braila, inclusiv in parcuri.

“E trist cand apar distrugeri in Parcul Monument ale unor investitii publice, facute de unii oameni care isi bat joc de banii publici, ai tuturor. Cei de la Politia Locala au identificat de mai multe ori persoane care distrug, care arunca gunoi, s-au aplicat amenzi. Pe unii, dupa cum ati observat, i-am prezentat opiniei publice in niste filmulete… mai mult de atat ramane sa se intensifice controalele si noi sa constientizam cu totii ca lucrurile pe care pe distrug sunt inclusiv din banii lor. Dupa aceea trebuie sa investim alti bani sa le reparam si iarasi sunt banii lor, bineinteles si ai nostri, ai celor care le pastram. Pe viitor, in baza unor accesari de fonduri europene vom monta camere de filmat in mai multe zone din municipiul Braila, inclusiv in parcuri. Intr-un an si jumatate cred ca vom avea un numar suplimentar de camere de filmat, atat in zonele cu risc, dar si in altele pentru  preintampina orice evenimente nedorite”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>