Published On: vin, mai 19th, 2017

GALERIE FOTO: Foc in oras de la puful plopilor

Share This
Tags

In aceasta seara doua incendii au izbucnit in municipiul Braila. Doua zone parasite, peste care balariile au pus stapanire au fost cuprinse de flacari. Primul incendiu a avut loc pe strada Buzaului, in apropiere de zona Caporal Musat. La acest incendiu pompierii au intervenit cu doua autospeciale cu apa pentru a stinge focul. Cel de-al doilea, a cuprins mai multa vegetatie din zona unde se afla ruinele fostului hypermarket PIC, iar de aceasta data pompierii au intervenit cu o singura autospeciala. Brailenii au intrat rapid in panica deoarece fumul gros de la incendiul de pe Buzaului se putea vedea tocmai din Bariera.

Potrivit primelor informatiilor oferite de reprezentantul ISU Braila, cele doua incendii ar fi pornit de la un muc de tigara aruncat in puful de la plopi care a inghitit tot orasul. Pompierii continua cercetarile pentru a stabili cu exactitate cauza incendiilor.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>