Published On: Dum, mai 28th, 2017

GALERIE FOTO: Fiul lui Walter, numit Codin, este agresorul de la Piata Mare / Acesta este inca in libertate

Share This
Tags

Duminica, un nou conflict terminat intr-o balta de sange a avut loc in Braila. Dupa ce vineri mai multi braileni si-au reglat conturile cu mai multe focuri de arma, de aceasta data s-a folosit o arma in voga printre braileni, si anume cutitul. Potrivit primelor informatii doi tineri s-au taiat in fata bancii BRD, de pe Bulevardul Dorobantilor. Unul dintre acestia a fost transporat in stare grava la UPU Braila.

Conflictul dintre cei doi a inceput intr-o agentie de pariuri si a degenerat rapid. Inca nu se cunoaste concret de la ce a pornit, dar se unii sustin ca de la femei, altii de la bani. Agresorul s-a facut disparut rapid dupa ce l-a injunghiat pe celalalt barbat. Politistii l-au indentificat pe agresor, dar inca nu au reusit sa-l prinda. Este vorba de Codin, fiul lui Walter. Barbatul ranit se numeste Bucsa Victor si este originar din Vaslui.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>