Published On: mie, mai 17th, 2017

GALERIE FOTO: Descoperire macabra intr-un spital din Romania / Ce a fost descoperit in fosa septica

Descoperire macabra si cu multe semne de intrebare la Spitalul Judetean din Satu Mare. In timp ce curatau fosa septica a unitatii, cativa muncitori au dat peste un cadavru.Deocamdata, in jurul victimei planeaza misterul. Nimeni nu stie daca a sfarsit accidental sau de mana cuiva. Se presupune insa că barbatul ar fi ajuns in canal in urma cu 4-5 luni, sustine StirileProtv.ro.

Muncitorii voiau sa goleasca fosa septica a Spitalului Judetean. La un moment dat, au zarit o mana in canalul colector, dar au continuat operatiunea, crezand initial ca e un manechin. Nu a mai durat insa mult si si-au dat seama ca este, de fapt, vorba despre un cadavru.

"Am ramas trasnit, fiindca asa ceva mai greu se intampla. Am auzit ca sunt persoane disparute de luni de zile si negasite. O ucidere si aruncat acolo", este de parere un localnic.

Politistii si procurorii fac acum investigatii si incearca sa lamureasca daca au de-a face cu un accident, o crima sau o sinucidere.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>