Published On: vin, mai 12th, 2017

GALERIE FOTO/ Cum arata palatul “Imparatului” lumii interlope, Nutu Camataru

Va prezentam  imagini senzationale cu proprietatea din Ferentari a lui Ion Balint, zis Nutu Camataru. Domeniul intins pe cinci hectare si patru strazi poate concura oricand cu resedinta familiei de milionari Ewing, din celebrul serial Dallas. Cu diferenta ca palatul lui Nutu nu e fictiune, ci pura realitate.

Ion Balint traieste intr-un lux de neinchipuit. De-a lungul timpului, “Imparatul” lumii interlope si-a construit un adevarat palat in Ferentari. Intregul domeniu se intinde pe patru strazi, acoperind un perimetru de cinci hectare si este impartit in doua: resedinta si club de echitatie.

Casa este intr-adevar impresionanta. Decorata cu bun gust, locuinta ii ofera lui Nutu tot confortul de care are nevoie, asa cum se poate observa in imaginile prezentate de Cancan.ro. In interior exista si o piscina impresionanta, iar vila este dotata inclusiv cu sala de forta.

In jurul palatului, decorul este de vis. Primul lucru care iti atrage atentia este o fantana arteziana de toata frumusetea. Exista chiar si un lac artificial si o alta piscina, exterioara, in care Nutu Camataru si membrii familiei sale se racoresc pe durata verii.

Cu ani in urma, Ion Balint tinea pe aceasta proprietate animale salbatice. Pasiunea lui Nutu pentru cai este arhicunoscuta  asa ca pe domeniu a construit niste padocuri imense, unde animalele traiesc regeste. In rest, pomii si spatiile verzi troneaza, iar in diverse perioade ale anului poneii pasc in voie.

Clubul de echitatie este deschis non-stop, iar amatorii pot lua cursuri de calarie de la profesionisti. Pe proprietate au fost construite mai multe garaje, unde Nutu isi tine barca, masinile de lux si scuterul. Asa ca Ion Balint nu duce lipsa de absolut nimic in imperiul pe care l-a construit in cartierul Ferentari.

 

 

Sursa: Cancan.ro

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>