Published On: mar, mai 9th, 2017

GALERIE FOTO: Contrabanda cu tutun exotic pentru narghilea in portul Braila

Politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila au descoperit in bagajul unui cetatean roman, proprietarul unei firme de agenturare nave, care cobora de pe o nava acostata intr-una din danele Portului Braila, 19 kilograme de tutun foi si vrac, pe care acesta nu le-a putut justifica.

La sfarsitul saptamanii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Braila, pe timpul executarii unei actiuni specifice in zona unei motonave sub pavilion Togo, care acostase intr-una din danele Portului Braila, au observat o persoana care avea in mana o geanta de voiaj si care a coborat de la bordul navei respective dupa aproximativ 15 minute de la urcare.

In urma legitimarii persoanei respective, politistii de frontiera au stabilit ca este vorba de cetateanul roman M.F., in varsta de 56 de ani, proprietarul firmei de agenturare a navei acostate.

In urma controlului efectuat asupra bagajului, politistii de frontiera au descoperit 14 pungi cu tutun vrac, 3 pachete cu tutun foi si 10 cutii cu tutun aromatizat pentru narghilea, in greutate totala de 19 kilograme, pe care persoana nu le-a putut justifica si a declarat verbal ca le-a primit cadou de la comandantul navei.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura ridicarii intregii cantitati de tutun in valoare totala de 3.910 lei in vederea confiscarii, iar pe numele barbatului politistii de frontiera efectueaza cercetari pentru savarsirea infractiunii de contrabanda.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>