Published On: vin, mai 12th, 2017

Francisk Chiriac ramane ferm pe pozitii / Spitalul Jutedean va avea o noua conducere

Dupa ce in presa locala a aparut un memoriu al asistentilor sefi si coordonatori prin care si-au exprimat sustinerea fata de Olguta Crivat, chirurgul Octavian Georgescu a spus ca acel memoriu ar fi fost redactat chiar de Olguta Crivat, iar in cazul in care si-ar pastra functia, asistentii care nu l-ar fi semnat si-ar fi luat adio de la locul de munca. Mai mult, acesta a spus ca Olguta Crivat este o apropiata a presedintelui PSD Braila, Ion Rotaru, si ca in ciuda declaratiilor presedintelui CJ, Francisk Chiriac care a spus ca Spitalul Judetean va ava o noua conducere, daca acesta va primi o directiva de la partid se va conforma.

Dupa aceasta declaratie a chirurgului, Chiriac a ramas ferm pe pozitie si isi mentine cele spuse. Acesta a spus din nou ca spitalul va avea o noua conducere si ca nu tine cont de acel memoriu. Totodata, presedintele CJ a daugat ca in cazul unor presiuni pentru anumite personaje din partea partidului, va avea destule argumente pertinente pentru a sustine de ce nu vrea anumite persoane la conducerea Spitalului Judetean.  

“Daca partidul va face presiuni pentru anumite personaje, voi avea si eu suficiente argumente sa spun de ce nu-mi doresc acele personaje la conducerea Spitalului Judetean. Sunt argumente si din randul oamenilor, si din randul angajatilor, si din randul presei. Cred ca sunt destul de pertinente si destul de multe”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>