Published On: mie, mai 10th, 2017

Francisk Chiriac: “Eu sper ca pana la finalul lunii Directia de drumuri a Consiliului Judetean sa fie gata”

La finalul anului trecut primarul Marian Dragomir anunta ca isi doreste infiintarea unui serviciu propriu al Primariei care se va ocupa de intretinerea strazilor si trotuarelor din municipiu. La scurt timp si presedintele CJ, Francisk Chiriac, a spus ca isi doreste un serviciu asemanator in subordinea Consiliului Judetean, dar care nu se va ocupa indeosebi de plombarea drumurilor judetene, ci se va ocupa de toaletarea copacilor, taiatul ierbii, cu marcajele si semnele rutiere de pe aceste drumuri. La ultima conferinta de presa, Chiriac a spus ca acest proiect este aproape de finalizare, sustinand ca pana la finalul acestei luni ar dori ca acesta directie sa fie finalizata.

“Avem un contract adjudecat. Trebuie sa vedem cum vom face, eu as imparti sectorul de primavara cu cel de toamna ca ne-ar ajuta foarte mult si pe sezonul de iarna. Am dat directorului executiv si secretarului sa pregateasca aceasta directie de care am mai povestit. E foarte importanta pentru ca daca o aveam in momentul de fata eram efectiv pe teren toaletatul copacilor, cu taiatul ierbii, cu marcaje, cu semne rutiere… Eu  sper si mi-as dori ca pana la finalul lunii mai aceasta Directie sa fie gata. Daca va fi gata va urma procesul normal, adica proiectul se va regasi pe ordinea de zi a Consiliului Judetean. Trebuie s-o umplem cu oameni, cu sume, trebuie sa ne gandim la dezvoltarea ei, trebuie sa luam anumite utilaje, ca n-o sa-i trimitem cu coasa sau cu bidineaua. Si ne-am si gandit, in mare, cam ce utilaje ne trebuie, avem destui bani in fondul de dezvoltare a judetului si eu zic ca e o idee buna. Acum vedem daca si colegii consilieri considera ideea noastra pertinenta si in folosul oamenilor”, a spus Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>