Published On: mie, mai 10th, 2017

Francisk Chiriac, dupa ce asistentii sefi au spus ca o vor pe Olguta Crivat in continuare director de ingrijiri: “Spitalul Judetean va avea o noua conducere”

In aceasta saptamana asistentii sefi si coordonatori din Spitalul Judetean au trimis la mai multe publicatii locale un memoriu prin care si-au exprimat sustinerea Olgutei Crivat in functia de director de ingrijiri pentru perioada interimara, pana la organizarea concursului. Contactat telefonic de reporterii Infobraila, presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac, nu a dorit sa comenteze aceasta sustinere de care se bucura Olguta Crivat din partea asistentilor sefi, spunand doar: “sindicalizarea s-a nascut cu mult timp inaintea mea”.

Chiar daca atunci ca a fost intrebat daca Crivat va ramane in perioada de interimat director de ingrijiri, raspunsul sau nu a fost nici “da” nici “nu”, presedintele CJ a spus ulterior ca parerea sa referitoare la conducerea Spitalului Judetean se cunoastea din alte conferinte de presa, sustinand ca spitalul va avea o conducere noua.

“In momentul de fata doamna Crivat este pe post cu examen luat, este director de ingrijiri al Spitalului Judetean Braila. Mandatul acestui post i se termina in luna iunie. Ea va fi sanctionata de mine pe partea administrativa. Cand mandatul ei se termina in iunie, nu va fi prelungit sub nicio forma. Aceasta este sanctiunea. Domnul doctor Iugulescu are mandat pana in aprilie si il va duce la final.

Normal ar fi domnul manager sa conduca. Faptul ca unii se zbat acum pentru a-si gasi portite ca sa raman in fruntea conducerii spitalului sau sa acopere unele nereguli sau lucruri care trebuiau facut inainte si nu au fost facute, imi ridica un semn de intrebare. In momentul in care isi vor termina mandatele la Spitalul Judetean va fi o noua conducere pe vechea structura cu manager de spital, director medical, director de ingrijiri si medici coordonatori pe respectivele corpuri. O mare parte din conducere va fi schimbata. Olguta Crivat si domnul doctor Iugulescu nu vor mai face parte din conducere!

Imi pare rau ca aceste persoane care detin functii de conducere, pe final de mandat incearca acum sa faca ordine, au avut destul timp”, a declarat Chiriac intr-o conferinta anterioara.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>