Published On: mar, mai 9th, 2017

Francisk Chiriac, despre certurile consilierilor la sedintele CJ: “In primul si in primul rand, tine de educatie”

Recent, noul presedinte PNL Braila, Alexandru Danaila, s-a aratat deranjat de faptul ca presedintele Consiliului Judetean Braila, Francisk Chiriac(PSD), nu-i lasa pe liberali sa-si exprime opinia, dar cand aliatii lui politici critica dur liberalii nu intervine. In cadrul ultimei conferinte de presa, Chiriac a spus ca nu a fost niciodata de acord ca faptul ca alesii se injura intre ei si ca mereu a incercat sa-i opreasca pe acestia. Totodata, acesta a adaugat ca atunci cand ii intrerupe pe liberali o face pentru ca acestia sunt total pe langa subiect, adica “daca hotararea era despre mere, automat ei vorbeau despre pere”.

“S-au injurat in cazuri personale, ceea ce n-am acceptat si am spus-o si public. Domnul presedinte Danaila de la PNL as dori sa le explice si colegilor lui sa aiba discutii sau eventual anumite remarci pe proiectele de hotarari efectiv la obiect. Daca dorim sa vorbim de dragul de a vorbi, facem o sedinta din asta informala, in care toti ne dam cu parerea. Ei pot face amendamente si in cadrul sedintelor de CJ. S-a si intamplat, de exemplu domnul consilier Sirbu a adus cateva amendamente la un proiect de hotarare, au fost pertinente, au fost votate de toata lumea, ceea ce mi se pare corect, frumos, elegant pentru un proces de administrare. In alte situatii, remarcile intre colegii consilieri au fost pur personale si tinand cont de veleitatile lor din trecut. In primul si in primul rand, tine de educatie. In al doilea rand, tine si de factorul politic, pentru ca pana la urma, ei sunt consilieri asumati de un anumit partid politic si declaratiile, pana la urma, se rasfrang si asupra partidului respectiv. E decizia dansilor si decizie de partid”, a declarat Francisk Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>