Published On: joi, mai 25th, 2017

FOTO: Un angajat de la Politia Locala Braila: “Am devenit o forta si deranjam! Nu suntem analfabeti, marea majoritate avem studii superioare”

politist_local_suntem_o_forta_infobrailaRecent, un politist a postat pe pagina de Facebook “Politistii au umor”, pe care o administreaza, o serie de drepturi si obligatii pe care le au in fata cetatenii fata de politistii locali, avand in vedere ca in ultima perioada au fost reclamate tot mai multe abuzuri ale acestora din urma.

Citeste si: Ce drepturi si obligatii avem in fata unui politist local?

Aceasta postare vine dupa ce in luna februarie, un politisti de la Politia Locala Braila a scris pe contul sau de Facebook un comentariu in care se arata deranjat de faptul ca angajatii din cadrul Politiei Locale, nu doar din Braila, ci din toata tara, sunt considerati analfabeti, spunand ca majoritatea celor care lucreaza in aceasta institutie au studii superioare. Mai mult, acesta a facut o remarca care probabil nu a fost primita foarte bine de populatie. Politistul local a scris ca: “Am devenit o forta si deranjam”

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>