Published On: joi, mai 11th, 2017

FOTO: O masina de Politie blocata cu “caracatita” dupa ce un politist a parcat “ca un bou” pe trecerea de pietoni

masina-de-politie-blocata-cu-caracatita-dupa-ce-un-politist-a-parcat-pe-trecerea-de-pietoni-foto-38443In aceasta saptamana o fotografie a devenit virala in mediul online. In fotografie respectiva se poate observa cum masina unui echipaj de politie a fost parcata pe trecerea de pietoni. Totusi, nu acest lucru i-a incantat pe internauti, ci faptul ca politistul respectiv a fost amendat pentru parcare neregulamentara, iar masina de Politie a fost imobilizata cu o 'caracatita' dupa ce acesta a parcat in zona unui treceri pentru pietoni.

Totul s-a intamplat in orasul Blaj, iar informatia a fost confirmata de Inspectoratului de Politie al Judetului Alba, noteaza alba24.ro.

Potrivit IPJ Alba, masina blocata apartiune unui post de politie din judet. Politistii se aflau in misiune si au lasat autospeciala cateva minute in apropierea sediului de Politie din Blaj, timp in care au dus mai multe persoane la audieri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>