Published On: lun, mai 8th, 2017

FOTO: Lucian Caprariu, despre persoanele care-si lasa gunoiul in urma cand ies la iarba verde: ”Hoarde cocalar-maneliste, cu comportamentele asociate”

gunoi_iarba_verde_infobrailaSpatiile de picnic din municipiu le poti numara pe degetele de o mana, iar cele care exista sunt pline de gunoaie lasate in urma de unii braileni care nu cunosc definitia bunului simt. La  o saptamana de la 1 mai consilierul municipal independent Lucian Caprariu a postat o poza in care se poate observa gunoiul lasat in urma de astfel de oameni. Poza a fost insotita de un mesaj foarte dur pentru acestia.

“Am revenit dupa o saptamana la locul de picnic. Dupa cum era de asteptat, desi speram sa gresesc, locul in care erau cocalarii ce poluau fonic zona pe distanta mare cu urlete de manelisti este mizerabil. Pacat, locul e superb dar ca orice loc frumos este invadat de hoardele cocalar-maneliste, cu comportamentele asociate. Credeti ca viermii vor reveni? Nu, vor cauta un alt loc frumos si curat”, a scris Lucian Caprariu.

La aceasta postare brailenii au comentat intr-un numar foarte mare si au spus ca astfel de “specimene” ar trebui amendate cu sume de bani foarte mari si puse la munca in folosul comunitatii: “Parca legea prevede si amenzi pentru astfel de fapte mizerabile, nu? Macar o poza cu cocalarii de serviciu si urmarile lor era buna”, “Urat! Acesti oameni ar fi trebuit sa fie filmati ,fotagrafiati sau nu stiu sa existe un sistem de supraveghere video ceva, si sa primeasca amenda. Foarte urat din partea lor, au creierul cat bobul de orez!”, ”Cred ca vor mai trece 100 ani pana vom ajunge si noi la nivelul tarilor civilizate. Amenzile si munca in folosul comunitatii poate ii vor educa. Am observat ca oamenii nu iau atitudine fata de acesti needucati. Si nu este bine . Trebuie facut front comun si cu autoritatile pentru a ajunge la un comportament civilizat ca in occident.”, sunt doar cateva dintre comentarii.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>