Published On: vin, mai 26th, 2017

Dupa ce i-a convins pe chinezi sa investeasca in Braila, primarul Dragomir incearca sa-i atraga si pe afaceristii turci

Recent primarul Marian Dragomir a fost plecat pentru mai multe zile in Turcia, unde a purtat mai multe discutii menite sa conduca la dezvoltarea Brailei. Dupa ce a reusit sa convinga o societate chinezeasca sa cumpere fostul centru comercial Armonia, unde se va construi o fabrica de produs corpuri de iluminat, acesta isi doreste sa convinga si afaceristi turci sa investeasca la noi in oras. Astazi, in cadrul unei conferinte de presa edilul sef, a spus ca a mers intr-o delegatie in orasul cu care Braila este infratit din Turcia, Nulifer (Bursa), si a purtat mai multe discutii cu omologul sau turc, dar si cu oameni de afaceri si consilieri din regiunea respectiva. Mai mult, primarul a discutat si cu primarul celui mai dezvoltat sector din Istanbul, in vederea unei infratiri, care ar conduce la colaborari atat de natura sociala si culturala, cat si de natura economica.

“Am fost in Turcia, intr-o delegatie in orasul cu care suntem noi infratiti. Am avut mai multe intalniri atat cu domnul primar, cat si cu oameni de afaceri si consilieri din acea regiune. Este o zona foarte dezvoltata a Turciei, as putea spune ca populatia acestui oras creste cu 20.000 de locuitori pe an. Sunt foarte interesati de a purta o discutie despre oportunitatile din Braila si vor veni la Zilele Municipiului Braila tocmai pentru a vedea acest subiect pe care l-am discutat acolo si despre care momentan nu o sa ofer detalii suplimentare, pana cand lucrurile nu vor fi concrete. In paralel am avut o discutie si cu primarul sectorului Besiktas, din orasul Istanbul pentru a realiza o infratire cu cel mai bogat sector al Istanbulului, dat fiind faptul ca si acolo au fost purtate discutii in vederea desfasurarii in comun a unor activitati culturale, sociale, dar mai ales a unora economice pentru ca scopul vizitei mele acolo a fost pe langa cel de intarire a unor relatii intre orasele infratite si de realizarea unor relatii economice”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>