Published On: mie, mai 31st, 2017

DUMINICA 4 IUNIE 2017 SE VA DESEMNA CAMPIONUL JUDETEAN LA PESCUITUL SPORTIV

A.J.V.P.S Braila organizeaza Duminica 4 iunie 2017, incepand cu ora 6:00, faza judeteana a concursului de pescuit sportiv.

Inscrierile se fac duminica incepand cu ora 6:00, concurentii vor trage apoi la sorti standurile in care vor pescui, iar in jurul orei 8:00 va avea loc prima mansa.

Concursul va avea doua manse a cate 3 ore pentru seniori si senioare si de 2 ore pentru copii. Concursul se va tine pe canalul de la Termocentrala Chiscani.

La concurs pot participa pescarii care au permisele vizate pe 2016 si cei care le vizeaza pe anul acesta   la filiala A.J.V.P.S . din Braila.

“Mentionam ca pescuitul se face cu montura, avand un singur carlig.  Ca in fiecare an vor fi prezenti campionii judeteni la fiecare categorie de varsta si pescarii care au reprezentat A.J.V.P.S. Braila  la concursurile nationale”, ne-a declarat Trandafirescu Neculae, capitanul echipei de pescari sportivi din cadrul .A.J.V.P.S. Braila.

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>