Published On: lun, mai 15th, 2017

Dosare penale intocmite conducatorilor auto care au incalcat legea

Politistii braileni au depistat mai multe infractiuni in traficul rutier si au intocmit dosare penale celor care le-au savarsit.

Vineri, 12 mai, ora 16:15, politistii rutieri l-au depistat in trafic, pe DE 584, in afara localitatii Albina, pe un galatean de 47 de ani, in timp ce conducea o autoutilitara avand dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat.

In cauza a fost intocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

 Sambata,13 mai, ora 00:30, politistii de ordine publica l-au depistat in trafic, pe strada Decebal, pe un barbat, in varsta de 31 de ani, din judetul Tulcea, in timp ce conducea autoturismul avand autorizatia de circulattie provizorie expirata.

Politistii i-au intocmit acestuia dosar penal pentru conducerea unui vehicul neinmatriculat.

Duminica, 14 mai, in jurul orei 00:30, politistii de ordine publica l-au identificat in trafic pe un tanar de 20 de ani, din Braila, in timp ce conducea un autoturism, pe strada Cazasului, avand autorizattia de circulatie provizorie expirata din data de 07.03.2017.

In cauza s-a intocmit dosar de cercetare penala si se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice avand autorizatia de circulatie provizorie expirata.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>