Published On: joi, mai 11th, 2017

Doi tineri cautati pentru furt au fost saltati de mascati

In ziua de 9 mai, in intervalul orar 5:00-10:00, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au organizat si desfasurat o actiune, pe raza municipiului Braila, pentru depistarea si incarcerarea persoanelor care se sustrag de la executarea unor pedepse privative de libertate.

Cu aceasta ocazie, politistii l-au depistat pe un brailean, in varsta de 25 de ani, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 5.05.2017, un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea de 4 ani.

De asemenea, politistii Postului de Politie Comunal Bertestii de Jos l-au depistat, pe raza satului Gura Calmatui, pe un localnic de 23 de ani, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, ieri, mandatul de executare a unei pedepse cu inchisoarea de 2 ani.

Cei doi tineri au fost incarcerati in Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati, pentru comiterea infractiunii de furt calificat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>