Published On: vin, mai 12th, 2017

Delia Rasnoveanu este noul manager interimar al Spitalului Judetean

Astazi, presedintele Consiliului Judetean, Francisk Chiriac(PSD) a semnat ordinul prin care directorul medical de la Spitalul de Psihiatrie “Sf. Pantelimon”, Delia Rasnoveanu, a fost numit managerul interimar al Spitalului Jutedean. Aceasta isi va incepe activitatea in noua functie de luni, 15 mai, si va ocupa acesta functie, pentru maxim 6 luni, pana la organizarea concursului pentru un manager permanent. Chiriac sustine ca dintre toate persoanele care au fost pe lista pentru aceasta functie, Rasnoveanu este cea mai potrivita, deoarece are multa experienta in domeniu, cunoaste sistemul, personalul si spitalul. Mai mult aceasta face parte din PSD.

Rasnoveanu, in varsta de 59 de ani, este mediul epidemiolog si in trecut a mai fost director coordonator si director adjunct al Directiei de Sanatate Publica (1999-2009), dar si medic coordonator al Compartimentului Prevenire Control Infectii Nozocomiale din Spitalul Judetean.

In perioada imediat urmatoare, cel mai probabil saptamana viitoare, vom afla cine va fi numit si pentru functiile de director medical si de ingrijiri.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>