Published On: mie, mai 3rd, 2017

De 1 mai politistii braileni nu au iesit la gratar, dar au impartit amenzi in stanga si-n dreapta soferilor

In cursul zilei de 1 mai, politistii din cadrul Biroului Ordine Publica si al Serviciului si Biroului Rutier au actionat, pe raza municipiului, pentru mentinerea unui climat corespunzator de ordine si siguranta publica, prevenirea si combaterea faptelor ilegale, precum si a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Cu aceasta ocazie, au fost verificate cinci unitati comerciale, legitimate 69 de persoane si oprite in trafic 68 de autovehicule, fiind testati cu aparatul etilotest 21 de conducatori auto.

De asemenea, politistii au constatat 13 contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 1.870 de lei,  in conformitate cu prevederile O.U.G. 195/2002 privind circulatia pe drumurile publice.

Mai mult, politistii de la Rutiera au constatat 84 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de 21.875 de lei, au ridicat in vederea suspendarii trei permise de conducere si au retras trei certificate de inmatriculare.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>