Published On: mar, mai 23rd, 2017

Daniel Fenechiu : „Dragnea continua sa ignore avertizarile economistilor ”

Astazi in cadrul Senatului  Romaniei s-a aprobat Legea Salarizarii Unitare care a starnit reactii in randul senatorilor PNL, printre acestia numarandu-se si  Daniel Fenechiu care a comentat  pe pagina sa de socializare ca adoptarea acestei legi s-a facut ignorandu-se avertizarile economistilor , ale UE si ale bunului simt, si  toate acestea pentru continuarea legendei ”pomului bunastarii lui Dragnea ”.

„ Astazi, la Senat, principalul punct pe ordinea de zi a fost proiectul PSD-ALDE  privind legea salarizarii unitare a personalului platit din fonduri publice. Cred ca astazi va fi adoptat, pentru ca legenda cu pomul bunastarii lui Dragnea continua sa ignore avertizarile economistilor, ale UE si ale bunului simt…Se pare ca nu conteaza nimic…Daca intrebi de unde vin banii esti etichetat ca dusman al bunastarii romanilor… ”, a scris Fenechiu pe pagina sa de Facebook .

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>