Published On: sâm, mai 20th, 2017

Cutremur de 4,7 resimtit in mai multe orașe din Romania / Un nou seism s-a produs in cursul noptii

Share This
Tags

Un cutremur de 4,7 a avut loc vineri seara, la ora 23.02, in zona seismica Vrancea, fiind urmat in cursul noptii de un altul cu magnitudine 3,4 pe scara Richter.

Magnitudinea cutremurului produs vineri seara la ora 23:02 in judetul Vrancea a fost revizuita la 4,7 grade pe scara Richter, potrivit datelor publicate de Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INCDFP).

Potrivit Institutului Naţional pentru Fizica Pamantului, seismul a avut loc la adancimea de 140 de km.

Cutremurul s-a produs in judeţul Vrancea, in apropierea oraselor Odobești (37km), Panciu (42km), Onești (47km), Focșani (51km) si Tirgu Ocna (52km). Cutremurul s-a resimţit si la Bucuresti.

In ultimii doi ani, in Romania au avut loc peste 25 de seisme cu magnitudine peste 4.

Un cutremur cu magnitudinea 3,4 s-a produs sambata, la ora 2:46, in judeţul Vrancea, la aproape patru ore dupa ce in regiune a avut loc un alt seism, de magnitudine 4,7 pe Richter.

Seismul a avut loc la adancimea de 68,2 kilometri. Seismul s-a produs in apropierea urmatoarelor orase: Odobesti (37km), Panciu (42km), Onesti (47km), Focsani (51km) si Tirgu Ocna (52km).

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>