Published On: vin, mai 26th, 2017

Cristian Brot a fost condus pe ultimul drum

Share This
Tags

criminali_infobraila

UPDATE 8: Cristian Brot a fost condus pe ultimul drum

Cristian Brot, tanarul care si-a gasit sfarsitul impuscat de mai multe ori in plina strada a fost, astazi, condus pe ultimul drum. Prietenii si cunoscutii acestuia s-au strans in numar mare la domiciliul decedatului pentru as lua ramas bun.

Brot va fi inmormantat la Cimitirul Sfanta Maria.

UPDATE 7: Chiar daca cei doi criminali a lui Cristian Brot au fost prinsi de mai bine de 24 de ore, nici pana in prezent nu a fost gasita arma crimei. Duminica, politistii au cautat pentru mai multe ore arma pe Soseaua de Centura, intre Soseaua Ramnicu Sarat si Soseaua Focsani. Potrivit unor surse, unul dintre inculpati ar fi spus anchetatorilor ca arma a fost aruncata in Dunare.

UPDATE 6: In aceste momente politistii braileni cauta arma cu care Cristian Brot a fost impuscat fatal, un Glock 9mm. Oamenii legii cred ca cei doi suspecti ar fi aruncat arma pe Soseaua de Centura, intre Soseaua Ramnicu Sarat si Soseaua Focsani. Totodata, cei doi, Madalin Pentelie si Florin Pintea, zis Pekenie, au fost retinuti pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva. Acuzatiile aduse celor doi sunt: omor si complicitate la omor.

Conform mai multor infomatii cei doi s-ar fi intors special din strainatate pentru a se razbuna pe Cristian Brot. Inca nu s-a stabilit cine a fost cel care a apasat tragaciul, dar surse judiciare sustin ca ar fi fost Pekenie.

UPDATE 5: Cei doi tineri care l-au impuscat cu sange rece pe braileanul Cristian Brot au fost prinsi, dupa mai multe ore de la scena care a socat Braila, de politisti in comuna Surdila Greci. Cei doi agresori se ascundeau intr-o casa la marginea satului. Ucigasii au fost dusi la sediul IPJ Braila pentru audieri.

UPDATE 4: Eforturile disperate ale politistilor de a-i gasi pe criminali s-au concretizat in gasirea masinii agresorilor pe un camp dintre Braila si Buzau, langa Dedulesti. Rudele victimei spun ca politistii le-au spus ca deja este foarte posibil ca agresorii sa fi trecut granita in Republica Moldova.

UPDATE 3: Tanarul Cristian Brot care a fost impuscat de trei ori in plina strada a incetat din viata in noapte de vineri spre sambata pe patul de spital. Potrivit anchetei politistilor acesta a fost impuscat cu un pistol Glock 9mm.

UPDATE 2: In directia tanarului Cristian Brot au fost trase sase gloante, dintre care trei l-au nimerit. Doua dintre gloante l-au nimerit in torace, iar cel de-al treilea in burta. In aceste momente este pe masa de operatii in stare grava, dupa ce a pierdut mult sange, iar medicii incearca sa-i salveze viata.

UPDATE: Tanarul impuscat se numeste Cristian Brot si are varsta 28 de ani. Agresorul, un tanar poreclit Pokenia, a fugit dupa cele intamplate, iar oamenii legii au pornit in cautarea acestuia. Potrivit martorilor, cei doi se cunosteau din copilarie si conflictul ar fi pornit din cauza unor fete care lucreaza peste hotare.

In cursul zilei de astazi mai multe focuri de arma au rasunat in Plantelor, loc de desfasurare a numeroase infractiuni din judetul Braila. De data aceasta un tanar din Braila a fost impuscat pentru neplata unor presupuse datorii la camatarii braileni. Cele intamplate astazi arata ca mult trambitatele planuri de securitate ale Politiei Braila sunt doar vorbe goale insirate pe hartie.

Potrivit primelor informatii tanarul a fost impuscat cu un pistol cu bile de cauciuc de la o distanta mica. Acesta este in stare grava la spital, dupa ce bila a patruns prin abdomen si i-a iesit prin spate.

Politistii au demarat investigatiile pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat.

Vom reveni cu detalii!

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>