Published On: lun, mai 29th, 2017

Criminalii lui Cristian Brot, arestati pentru 30 de zile / Florin Pintea, zis Pekenia, a fost retinut pentru omor, iar Madalin Pentelie pentru complicitate la omor

Cei doi suspecti in cazul impuscaturii lui Cristian Brot au fost arestati preventiv pentru 30 de zile. Florin Pintea, zis Pekenie, a fost retinut pentru omor, iar prietenul sau Madalin Pentelie pentru complicitate la omor.  Mai mult, purtatorul de cuvant al IPJ Braila a emis  un comunicat de presa in care este prezentata evolutia evenimente, dar fara detalii.

Mai jos puteti citi comunicatul integral:

“PERSONELE BANUITE DE COMITEREA INFRACTIUNII DE OMOR AU FOST DEPISTATE DE POLITISTII BRAILENI

In cursul zilei de ieri, politistii braileni, impreuna cu celelalte forte ale Ministerului Afacerilor Interne, au reusit sa le localizeze pe cele doua pesoane banuite de comiterea infractiunii de omor.

In fapt, la data de 26 mai a.c, ora 12:00, ofiterul de serviciu al Inspectoratului de Politie Judetean Braila a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul ca, la intersectia strazii Ardealului cu strada Ion Ghica, din muncipiu, a avut loc un conflict intre doua grupuri de persoane.

Acest conflict s-a soldat cu vatamarea corporala unui brailean, in varsta de 28 de ani, ce a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgenta Braila, pentru acordarea de ingrijiri medicale, acesta decedand in cursul noptii de 27 mai a.c.

Au fost instituite filtre la toate iesirile din municipiu si judet, iar aseara, in jurul orei 20:00, politistii din cadrul I.P.J. Braila, impreuna cu celelalte forte ale Ministerului Afacerilor Interne, au reusit sa-i localizeze pe cei doi braileni     intr-un imobil nelocuit de pe raza localitatii Surdila Greci, din judetul Braila.

Cei doi barbati au fost audiati de procurorul criminalist, care a emis pe numele acestora o ordonanta de retinere pentru 24 de ore, urmand ca in cursul acestei zile sa fie prezentati instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva”, se arata in comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>