Published On: mie, mai 10th, 2017

Crima infioratoare intr-o agentie de turism / O femeie a fost impuscata in cap

O femeie, angajata a unei agentii de turism, a murit marti in Capitala dupa ce a fost impuscata cu un pistol cu bile. Femeia era la serviciu, iar cel care a atacat-o era chiar de sotul sau. Din primele informatii, s-a constatat ca cei doi erau certati. Barbatul a venit la locul ei de munca, marti, unde s-au certat, iar apoi a scos un pistol cu bile, pe care il detinea in mod legal, si si-a impuscat sotia in cap. Paramedicii care au ajuns la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata, sustine Digi24.

Politia l-a identificat repede pe agresor. Acesta locuia intr-o comuna din Calarasi, iar cand politistii au ajuns la el acasa l-au gasit mort. Prima ipoteza a anchetatorilor este ca barbatul s-a sinucis, insa se asteapta acum rezultatele necropsiei.

De asemenea, politistii incearca sa stabileasca ce a stat la baza crimei. Anchetatorii au precizat ca nu au inregistrate plangeri formulate de victima impotriva sotului.

Comentarii

comentariu

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>